Ervaren Xamarin App Developer

Solliciteer nu

Ervaren Xamarin App Developer

Ben jij een developer met kennis van zaken van iOS en Android Xamarin apps? Kom dan samen met ons aan het 'Smart Building Platform' werken!

FULL-TIME · DELFT

Smart Building Platform

Mapiq maakt van een suf kantoorgebouw een hypermoderne werkplek. Via verschillende producten zorgen we ervoor dat werknemers een fijne en effectieve werkdag hebben. Denk hierbij aan: inzicht in waar de beste vrije werkplekken zijn, de verlichting boven een werkplek aanpassen, eenvoudig zaaltjes reserveren of snel collega's vinden. Dit doen we door slim te koppelen tussen verschillende databronnen en informatie vorm te geven op onze eigen manier.

Het bedrijf

Met een groeiend team van 35 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Onze internationale klanten zijn onder andere:

Functieomschrijving

We zoeken collega’s die, net als wij, gemotiveerd zijn om elke dag ons product naar een hoger niveau te tillen. Je stelt kwaliteit voorop. Je neemt geen shortcuts, maar beseft je dat Mapiq alleen wereldwijd succesvol kan zijn als de software ook écht goed in elkaar zit.

Om dit te bereiken ontwikkelen we naast de webapplicatie nu ook de Mapiq-app. De ambitie? De kantoorwereld opschudden. Geen intranet maatwerkoplossingen, maar één app met één API waarin mensen alles over hun werkomgeving kunnen vinden. Het huidige Mapiq framework beschikt al over live IOT connecties met sensoren en apparaten, lokalisatie van mensen via WiFi en bluetooth, domotica koppelingen, noem maar op.

Nu is het zaak dat we de data en koppelingen waarover we beschikken optimaal verwerken in een native applicatie die het framework eer aan doet, en versterkt.

We ontwikkelen onze native applicatie in Xamarin. Dat betekent: alles in C#, en zoveel mogelijk shared code. Zowel kennis van Xamarin, iOS én Android development zal goed van pas komen, maar belangrijker is dat je begrijpt wat er voor nodig is een mooie en goed onderhoudbare applicatie te bouwen.

Je bent betrokken bij de gehele software development cycle, van idee tot concept en van implementatie tot aan optimalisatie. Je krijgt hierbij veel verantwoordelijkheid en krijgt alle ruimte voor inbreng van eigen ideeën en het uitproberen van nieuwe tools en technieken. Je ziet verbetermogelijkheden om je heen en maakt dé tool om de werkdag van de Mapiq-gebruiker, jezelf en je collega’s effectiever in te richten. We proberen elkaar elke dag te stimuleren om beter te worden en delen continu opgedane kennis en ervaringen.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt  WO afgerond in computerwetenschappen. (Een andere technische studie kan ook, mits je aantoonbare skills in softwareontwikkeling hebt.)

  • Je hebt ervaring in het opbouwen van stabiele apps.

  • Je beheerst C#.

  • Je hebt een sterk analytisch vermogen. 

  • Je kunt complexe problemen  vertalen naar deelproblemen en afhankelijkheden goed doorzien.

Wat wij jou bieden

1. You decide: Vrijheid & flexibiliteit in het vormgeven van je baan.

2. Go beyond: Wil je iets nieuws leren? Dan zorgen we samen voor de juiste omgeving en input.

3. Team: Een plek in een ambitieus en groeiend team dat alles net even anders aanpakt dan de status quo.4. Office: Een modern kantoor in Delft vol smart building technologie en gezelligheid in de vorm van borrels en feestjes.

5. Food: Gratis lunch & fruit op kantoor zodat je vol energie aan de slag kan.

6. Benefits: Natuurlijk een goed salaris dat bij je functie past, reiskostenvergoeding en pensioen voor later.

We groeien hard en zijn met veel verschillende dingen bezig. Wil jij in een groeiend team van 35 medewerkers aan een mooi product werken, en klinkt Mapiq als een plek waar je je thuis zal voelen? Reageer dan hieronder!