Multimedia designer

Solliciteer nu

Multimedia designer bij Mapiq

Mapiq is een Smart Building Platform. Wij maken moderne soft- & hardware voor flexwerk kantoren. Ben jij een multimedia designer die zorgt dat alles wat ons kantoor verlaat er goed uit ziet? Wil jij onze stijl definiëren en onderhouden op elk denkbaar medium? Dan moeten we praten!

FULL-TIME · DELFT

Smart Building Platform

Mapiq maakt van een suf kantoorgebouw een hypermoderne werkplek. Via verschillende producten zorgen we ervoor dat werknemers een fijne en effectieve werkdag hebben. Denk hierbij aan: inzicht in waar de beste vrije werkplekken zijn, de verlichting boven een werkplek aanpassen, eenvoudig zaaltjes reserveren of snel collega's vinden. Dit doen we door slim te koppelen tussen verschillende databronnen en informatie vorm te geven op onze eigen manier.

Het bedrijf

Met een groeiend team van 28 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Onze internationale klanten zijn onder andere:

Wat jij gaat doen

In de eerste instantie zal je het design team versterken met website design en communicatie uitingen in elk soort medium. Uiteindelijk zal je ál onze teams gaan helpen beter werk te leveren. We verwachten dat je hierin zelf een juiste balans zoekt op basis van wat je leuk vindt en wat je denkt dat nodig of nuttig is. Ben je liever betrokken bij elke klus, of vind je het leuker een vormtaal en ontwerpsysteem neer te zetten waar mensen zelf mee aan de slag kunnen? Het is uiteindelijk aan jou.

De volgende taken pak je op

  • Met het marketingteam een unieke stijl neerzetten: onze huisstijl uitbreiden, offset & web-uitingen maken en samenwerken met creatieve freelancers (fotografen, copywriters, noem maar op...)
  • Communicatie naar klanten en eindgebruikers: graphics maken voor blog-posts en white-papers, product guides maken en sales helpen met eye-candy slidedecks.
  • Samen met het designteam werken aan UI-design: van pixel-perfect iconen tot soepele transities.

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een sterk oog voor detail.
  • Je weet wat mooi is. Je bent op de hoogte van alle designtrends, maar laat je niet te snel verleiden door oppervlakkige hypes.
  • Je snapt de verschillen tussen CMYK en RGB, en tussen vector en bitmap.
  • Een paar jaar relevante werkervaring.
  • Bonuspunten: Ervaring met animatie (Adobe After Effects), 3D (Unity, Cinem4D, etc.) of UI-prototyping programma's (Origami Studio, InVision, etc.)


Programma's die je gaat gebruiken

Alles maken met Adobe Creative Cloud

UI design in Sketch

Dagelijkse productiviteit in Office

Email campagnes in Mailchimp

Wat wij jou bieden

1. You decide: Vrijheid & flexibiliteit in het vormgeven van je baan.

2. Go beyond: Wil je iets nieuws leren? Dan zorgen we samen voor de juiste omgeving en input.

3. Team: Een plek in een ambitieus en groeiend team dat alles net even anders aanpakt dan de status quo.

4. Office: Een modern kantoor in Delft vol smart building technologie en gezelligheid in de vorm van borrels en feestjes.

5. Food: Gratis lunch & fruit op kantoor zodat je vol energie aan de slag kan.

6. Benefits: Natuurlijk een goed salaris dat bij je functie past, met pensioen voor later.

We groeien hard en zijn met veel verschillende dingen bezig. Daarom zijn we op zoek naar talent op multimedia gebied. Wil in een groeiend team van 15 man aan een mooi product werken, en klinkt Mapiq als een plek waar je je thuis zal voelen? 

Stuur je portfolio op!