Software Engineer

Solliciteer nu

Software Engineer

Ben jij de software engineer met C# en .NET ervaring die samen met ons aan de toekomst van kantoorgebouwen wilt bouwen? Lees dan snel verder!

FULL-TIME · DELFT

Smart Building Platform

Mapiq maakt van een suf kantoorgebouw een hypermoderne werkplek. Via verschillende producten zorgen we ervoor dat werknemers een fijne en effectieve werkdag hebben. Denk hierbij aan: inzicht in waar de beste vrije werkplekken zijn, de verlichting boven een werkplek aanpassen, eenvoudig zaaltjes reserveren of snel collega's vinden. Dit doen we door slim te koppelen tussen verschillende databronnen en informatie vorm te geven op onze eigen manier.

Het bedrijf

Met een groeiend team van 35 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Onze internationale klanten zijn onder andere:

Wie zoeken wij?

We zoeken collega’s die, net als wij, gemotiveerd zijn om elke dag ons product naar een hoger niveau te tillen. Je stelt kwaliteit voorop. Je neemt geen shortcuts, maar beseft dat Mapiq alleen wereldwijd succesvol kan zijn als de software ook écht goed in elkaar zit.

Je hebt een brede interesse in technologie en werkt in een multidisciplinair team. Je voelt je thuis in een snelgroeiende organisatie, waarin je veel verantwoordelijkheid draagt. Je ziet verbetermogelijkheden om je heen en maakt tools om de werkdag van de Mapiq-gebruiker, jezelf en je collega’s effectiever in te richten. Mapiq blijft koploper door constante integratie van feedback, dit geldt ook voor onze medewerkers.

Wat wij vragen?

  • Je werkt als software engineer aan het SaaS-platform Mapiq. Vooral aan de back-end, met af en toe een uitstapje richting front-end.
  • Je ontwikkelt technologisch uitdagende features, in samenwerking met een team van softwareontwikkelaars, grafisch ontwerpers en UX-designers.
  • Je bent pro- actief en experimenteert met nieuwe technologieën die Mapiq nog beter, sneller en schaalbaarder kunnen maken.
  • Je bent nauwkeurig, ontwikkelt nieuwe koppelingen met systemen van anderen, zodat Mapiq een steeds completere set plugins heeft.
  • Je komt met ideeën die Mapiq beter kunnen maken, zowel in je eigen vakgebied als daarbuiten.
  • Als laatste is het belangrijk dat je communicatief en flexibel bent en daarnaast dat je goed kunt plannen. 

Wat wij jou bieden

1. You decide: Vrijheid & flexibiliteit in het vormgeven van je baan.

2. Go beyond: Wil je iets nieuws leren? Dan zorgen we samen voor de juiste omgeving en input.

3. Team: Een plek in een ambitieus en groeiend team dat alles net even anders aanpakt dan de status quo.


4. Office: Een modern kantoor in Delft vol smart building technologie en gezelligheid in de vorm van borrels en feestjes.

5. Food: Gratis lunch & fruit op kantoor zodat je vol energie aan de slag kan.

6. Benefits: Natuurlijk een goed salaris dat bij je functie past, reiskostenvergoeding en pensioen voor later. 

Met een groeiend team van 35 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Solliciteer als je enthousiast bent worden! Wil je meer informatie? Laat het ons weten!


Hoe een dag bij Mapiq eruit ziet

Zoals iedere dag, begint vandaag met een korte bijeenkomst: de Daily. In 10 minuten weet je waar je collega’s vandaag mee aan de slag gaan en waar ze eventueel hulp bij nodig hebben. Je hoorde dat je collega van Marketing graag even met een ontwikkelaar wil sparren over de haalbaarheid van een leuk idee voor onze eigen website. Jullie nemen daar gelijk even een halfuurtje voor. Zelf ga je vandaag werken aan een prototype van een uitbreiding van het Mapiq Analytics platform. Je wilt een dag uittrekken om te bepalen of het idee dat je in je hoofd hebt ook echt haalbaar is, zeker gezien de hoeveelheid data. Je besluit daarom eerst een snelle proof-of-concept te bouwen in C#, zodat je kunt inschatten waar je bottlenecks kunt verwachten. Na de gezamenlijke lunch laat je je concept zien aan een collega-developer en een UX-designer. Er ontstaat een brainstorm, waarin jullie een idee krijgen voor een feature die óók mogelijk zou zijn als jij eenmaal klaar bent met de Analytics-uitbreiding. Dat betekent dat je je ontwerp iets moet uitbreiden, maar dat is zeker de moeite waard voor de toekomst! Met wat je geleerd hebt, kun je nu aan de slag met het definitieve ontwerp van de uitbreiding. En o ja, de dag zit er al weer op en het is vrijdag... Dus tijd voor een biertje op het zonnige terras van het kantoor!