Technisch Projectmanager

Solliciteer nu

Technisch Projectmanager

We groeien hard en zijn met veel verschillende dingen bezig. Daarom zijn we op zoek naar Technisch projectmanager. In een sterk groeiende markt is het een belangrijke rol binnen ons team. Ons mooie kantoor zit in Delft, maar je zult ook veel op pad zijn naar onze klanten.

FULL-TIME · DELFT

Smart Building Platform

Mapiq maakt van een suf kantoorgebouw een hypermoderne werkplek. Via verschillende producten zorgen we ervoor dat werknemers een fijne en effectieve werkdag hebben. Denk hierbij aan: inzicht in waar de beste vrije werkplekken zijn, de verlichting boven een werkplek aanpassen, eenvoudig zaaltjes reserveren of snel collega's vinden. Dit doen we door slim te koppelen tussen verschillende databronnen en informatie vorm te geven op onze eigen manier.

Het bedrijf

Met een groeiend team van 35 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Onze internationale klanten zijn onder andere:

Functieomschrijving

Als Technisch Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor de implementatie van Mapiq-projecten bij onze klanten. Samen met onze collega’s zorg jij dat Mapiq op tijd wordt opgeleverd en dat onze klanten Mapiq een 10 geven voor het implementatietraject. Om dit voor elkaar te krijgen werk je nauw samen met onze internationale klanten en partners en je bent je daarbij bewust van de verhoudingen en eventuele gevoeligheden binnen onze klantorganisaties. Inhoudelijk gaat je werk bijvoorbeeld om het stroomlijnen van de integratie met de authenticatieoplossing van de klant, koppeling met het gebouwbeheersysteem, koppelen met een zaalreserveringssysteem of koppeling met indoor localisatietechnieken.

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is om te zorgen dat elk project op tijd en naar onze kwaliteitsstandaarden wordt opgeleverd. Het is daarbij belangrijk dat afhankelijkheden snel inzichtelijk zijn en dat interne en externe taken gecoördineerd worden. Je wordt daarbij bijgestaan door collega’s met diepe technisch-inhoudelijke kennis, maar technisch inzicht is belangrijk.

Wie zoeken wij?

Een energiek iemand die ervaring heeft met projectmanagement van technisch uitdagende projecten. Je bent communicatief sterk en je voelt je thuis in een multidisciplinair team. Daarnaast ben je in staat om anderen mee te krijgen en draagvlak te creëren. We zoeken iemand met aantoonbare ervaring in vergelijkbare projecten.

  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands en in het Engels

  • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen binnen grote klantorganisaties
  • Je houdt ervan om gestructureerd en planmatig te werken en je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je hebt een analytisch vermogen en werkt nauwkeurig
  • Je werkt zelfstandig, je bent kritisch en een echte teamplayer. 
  • Je bent HBO of WO opgeleid

Wat wij jou bieden

1. You decide: Vrijheid & flexibiliteit in het vormgeven van je baan.

2. Go beyond: Wil je iets nieuws leren? Dan zorgen we samen voor de juiste omgeving en input.

3. Team: Een plek in een ambitieus en groeiend team dat alles net even anders aanpakt dan de status quo.

4. Office: Een modern kantoor vol smart building technologie en gezelligheid in de vorm van borrels en feestjes.

5. Food: Gratis lunch & fruit op kantoor zodat je vol energie aan de slag kan.

6. Benefits: Natuurlijk een goed salaris dat bij je functie past, reiskostenvergoeding en pensioen voor later.

We groeien hard en zijn met veel verschillende dingen bezig. Daarom zijn we op zoek naar een  Technisch projectmanager.  In een sterk groeiende markt is het een belangrijke rol binnen ons team. Ons mooie kantoor zit in Delft, maar je zult ook veel op pad zijn naar onze klanten. Klinkt dit als jou en wil je meer informatie? Laat het ons weten of solliciteer direct!