Werkstudent

Solliciteer nu

Werkstudent gebouwmodellen

Mapiq is een Smart Building Platform. Wij maken moderne soft- & hardware voor flexwerkkantoren. Ben jij een student Bouwkunde (of heb je hier in ieder geval affiniteit mee) die het digitale medium niet schuwt? Wil jij relevante werkervaring opdoen bij een snel groeiende en bovendien mega-gezellige start-up? Lees dan snel verder!

PART-TIME · DELFT

Smart Building Platform

Mapiq maakt van een suf kantoorgebouw een hypermoderne werkplek. Via verschillende producten zorgen we ervoor dat werknemers een fijne en effectieve werkdag hebben. Denk hierbij aan: inzicht in waar de beste vrije werkplekken zijn, de verlichting boven een werkplek aanpassen, eenvoudig zaaltjes reserveren of snel collega's vinden. Dit doen we door slim te koppelen tussen verschillende databronnen en informatie vorm te geven op onze eigen manier.

Het bedrijf

Met een groeiend team van 35 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Onze internationale klanten zijn onder andere:

Wie zoeken wij?

Een gebouw kan natuurlijk veel meer zijn dan alleen een fysieke locatie. Het Mapiq platform biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn  kantoor te ontdekken doormiddel van gedetailleerde en interactieve 3D-kaarten. Jij gaat op basis van bouwtekeningen en aantekeningen zorgen dat elk Mapiq-gebouw tot in de puntjes de realiteit weerspiegelt. 

Functieomschrijving

  • Het annoteren van de Mapiq 3D-modellen in de Mapiq editor. Dit wil zeggen dat je het 3D-model van een gebouw gaat voorzien van de juiste indelingen en namen. 
  • Het perfectioneren van de "featured images" (foto's van het interieur) voor elk gebouw in Photoshop, zodat Mapiq helemaal custom aanvoelt voor elke klant.
  • Commissioning van onze IoT-sensoren, die bijvoorbeeld bezetting van werkplekken en vergaderzalen meten.
  • Het automatiseren van je workflow in Excel.

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt een sterk oog voor detail.
  • Je hebt een interesse in bouwkunde, en goed ruimtelijk inzicht. 
  • Je hebt geen moeite met digitale omgevingen, je bent handig met Excel en je hebt affiniteit met het concept "slimme gebouwen"
  • Je hebt minimaal drie dagen in de week tijd om ons te komen versterken.


Hier ga je werken;

Wat wij jou bieden

1. You decide: Vrijheid & flexibiliteit in het vormgeven van je baan.

2. Go beyond: Wil je iets nieuws leren? Dan zorgen we samen voor de juiste omgeving en input.

3. Team: Een plek in een ambitieus en groeiend team dat alles net even anders aanpakt dan de status quo.


4. Office: Een modern kantoor in Delft vol smart building technologie en gezelligheid in de vorm van borrels en feestjes.

5. Food: Gratis lunch & fruit op kantoor zodat je vol energie aan de slag kan.

6. Benefits: Natuurlijk een goed salaris dat bij je functie past.

Met een groeiend team van 35 mensen zijn we vanuit Delft de wereld aan het veroveren. Ons product draait al bij grote corporates, universiteiten, gemeentes en overheden. Solliciteer als je enthousiast bent worden! Wil je meer informatie? Laat het ons weten!